Termékek Menü
   

Vásárlástól való elállási jog

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a dolog adásvételétől eltérő szerződés esetén a teljesítés megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő:
A termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát egyértelmű nyilatkozatban (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) köteles közölni velünk:

Cím:Tóthné Szűcs Szilvia

3412 Bogács, Alkotmány út 97.

Tel: +3670-325-6884

e-mail: info@alomfehernemu.hu

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. Ha a számlát nem küldi vissza akkor a javítószámla kiküldésének díja 500 forint

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem veszünk át!

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezelést meghaladó használat miatt következett be.

Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza. ( női alsónemű, bodystockings (testharisnya,cicaruha), body, harisnya)

Megkérném a kedves vásárlókat aki babydoll, corset ( Fűző) , fehérnemű szett, hálóing termékeket vásárolnak a cserelehetőség és az elállási jog miatt ha a melltartó , corset ( Fűző) , hálóing nem megfelelő úgy ne vegyék ki a fóliából az alsót , mert nem tudunk még csak méretet sem cserélni és visszavenni a terméket, mert az alsó a szett része. Fehérnemű szettnél csak a melltartót tudjuk cserélni, ha az alsó kibontásra kerül.

 

Felmondási nyilatkozat ide kattintva töltheted le

Google+