Termékek Menü
   

Hogyan találd meg az álommeltartód!

Hogyan találd meg az álommeltartód!

Hogyan találd meg az álommelltartód!

 

A melltartógyártók szerint a nők 80%-a nem a méretének megfelelő meltartót viseli. Egy jól megválasztott melltartó szó szerint , ez  hihetetlen, de így van képes megváltoztatni az életünket.

Hogyan? Az ideális melltartó tökéletesen illeszkedik a testünkre, kényelmes, ami ugye nagyon fontos a mindennapi viselés során. A hétköznapokon is viselhetünk szép fehérneműt, ez magabiztossá tesz, ami meglátszik rajtunk.

 

 

Három egyszerű lépést követve egészen biztosan megtalálod az áhitott álommelltartót!
 
Első lépésben egy mérőszalaggal mérd meg a mell alatti körméretedet vizszintesen és szorosan. Méretezéskor viselj egy számodra kényelmes melltartót.

Második lépés a mellbőség mérése következik a mellcsúcson vezesd vizszintesen a mérőszalagot.

Harmadik lépésben megkapod a helyes kosárméretet a kettő különbségéből.

Az alábbi táblázat segítséget nyújt neked! Katt ide!

Mit nem szabad  tapasztalni megfelelő méret esetén!

Mivel annyira sok nő hord rossz méretű melltartót, úgy gondoltam, érdemes lehet megemlíteni, mik lehetnek a jelei annak, ha rossz melltartó méretet viselsz. Az alábbiakból megtudhatod, mikor búcsúzz el a melltartótól, amit hordasz.

-A melleknek nem szabad alul kikandikálniuk a melltartóból, amikor a karodat a fejed fölé emeled. Ha igen, akkor próbáld ki az eggyel kisebb körméretet.

-A melltartó középső részének, ami a melleid között van, laposan a mellkasodhoz kell simulnia. Ha nem, próbálj ki egy számmal nagyobb kosárméretet!

-A melltartód pántjának egy szintben kell lenni a tested körül. Ha a pánt felcsúszik a hátadon, az azt jelenti, hogy a pánt túl rövid.

-A melltartó pántok csak 10%-ban adhatják a melltartó tartását. Ha a melltartó pántok tartják az egészet, akkor fontold meg az eggyel kisebb körméretet.

-A melleknek kényelmesen bele kell illeszkedniük a melltartó kosarába, anélkül, hogy kicsúsznának alul vagy fölül, vagy ráncolnák a melltartó anyagát. A melltartó pántodnak nem szabad bevágniuk. Ha ez történik, próbálj ki nagyobb pánt méretet, vagy másmilyen stílusú melltartót.

Ha bármiben segíthetünk, keress minket elérhetőségeinken:  e-mail: info@alomfehernemu.hu     telefon: +3670-325-6884

melltartóvadászatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Google+