Termékek Menü
   

Ha csökken a vágy!

Ha csökken a vágy!

Ha csökken a vágy

Ha úgy érzed, hogy csökkent a szexuális vágyad, kicsit ellaposodott a kapcsolatotok, sokkal kevésbé kívánod a szeretkezéseket, igazából nincs gond. Sőt, tudd, hogy nem vagy egyedül a problémával, hiszen számtalan párkapcsolatban, vagy házasságban előfordul, és  - szinte mindig - van megoldás visszahozni a vágyat. Hiszen a tűz ott szunnyad benned.

Miért csökken a vágy?

Számtalan oka lehet annak, ha csökken a vágyad: a stressz, a megszokás, de okozhatják hormonális változások, sőt, akár egy megváltozott élethelyzet is válthat ki belőled ilyen reakciókat. Szerencsére vannak természetes megoldások, amelyekkel visszahozható, vagy fokozható a vágy. Ilyenek az afrodiziákumok, a vágykeltő ételek, italok, de számtalan más praktika is létezik. Mutatunk párat.

Az afrodiziákumok

Az afrodiziákumok növelik a szexuális vágyat. Vannak olyanok, melyekről már bebizonyították, hogy valóban hatékonyak és hatásosak, vannak olyanok, amelyeket inkább a szexuális töltésük és a hozzá kapcsolt egyéb érzékszerveink miatt hiszünk annak. Ginzeng, macagumó (tényleg van ilyen, ez egy perui anyag), méhpempő, sáfrány, osztriga, csokoládé, az aromaterápia, vagy éppen az erotikus masszázs, és a tánc, akár egy új helyszín, de az alkohol, a szexuális segédeszközök, netán egy közös szexfilm-nézés, mind-mind afrodiziákumok.

 

Vágyfokozó fűszerek

Léteznek vágyfokozó fűszerek: vesd be őket. A koriander, a szegfűszeg, a fokhagyma, a szerecsendió, vagy akár a mustár, mind-mind vágyfokozók. (Nehogy úgy járj mint egy amerikai lány, aki mustárt tett a .... khm... oda, mert azt gondolta, hogy lenyalogatni való. Kórházban kötött ki, mert nem csak az volt a gond, hogy bekente, hanem az is, hogy pont olyan mustárt választott, ami nem csak csípős volt, hanem kicsi apró mustármagokat is tartalmazott) A legkeresettebb vágyfokozó a ginzeng, melyet már a kínai császárok is előszeretettel fogyasztottak, azért, hogy sok ágyasukat mindig ki tudják elégíteni. Egyébként a ginzeng az egyik olyan fűszer, amelyről a modern orvostudomány is kimutatta, hogy mindkét nemre hatással van: a férfiak és a nők nemi vágyát is fokozza, mert vérbőséget okoz a genitáliák környékén.

Teljesen indokolatlanul mutatunk neked egy (szerintünk) a mustárnál sokkal jobb vágyfokozót: ide kattintva megtekintheted

 

Vágyfokozó ételek

Léteznek vágyfokozó ételek. A szarvasgombáról egy 1825-ös feljegyzésben már azt írta egy gasztronómus, hogy a nőket gyengédebbé, a férfiakat vállalkozóbbá varázsolja. A csokoládé, a fokhagyma (bár ez utóbbi nyilván mértékkel fogyasztva) szintén afrodiziákumok, de a legmeglepőbb talán a kecskebéka combja. A kecskebéka imádja a kőrisbogarat, ez a bogár pedig kantaridint tartalmaz, a kantaridin vérbőséget okoz. A vérbőség fokozza a vágyat. Érdekes, hogy az osztrigáról egyre kevesebben állítják, hogy hatással van a szexuális vágyra.

Ha szívesebben kihagynád a kőrisbogarat, a békacombot, meg a szarvasgombát (ami a legdrágább kaja...) akkor mutatunk valamit, ami sokkal hatékonyabb, szerintünk:  akkor válassz egy csodás comfixet

 

 

Aromaterápia

Az aromaterápia, már több mint 5000 éves tudomány, de csak az elmúlt 100 évben vált elismertté, akkor, amikor bebizonyították, hogy az illatok valóban hatnak az agyra, stimulálják azt. Azóta ismertté vált néhány igazán vágykeltő illat: a bazsalikom buja hatást vált ki az agyban, a bergamot vérpezsdítő (ezért is sok parfüm elengedhetetlen alapanyaga), de a zsálya, a tömjén, vagy az erős illatú gyömbér (amely az egyik legerősebb libidóemelő) sőt, a jázmin is afrodiziákum. A legérdekesebb azonban az ámbra illata: az ámbra (amber) az ámbrás cet gyomrának váladéka, amit megkövülve találnak meg tengerpartokon a szerencsések. Az ámbra sok parfüm alapillata: éppen azért, mert afrodiziákum. Nem hagyhatjuk ki  pacsulit sem, mely igen provokatív, vágykeltő illat, és nevével ellentétben nemhogy büdös, hanem rengeteg parfüm alapillata.

 

Masszázs, tánc, segédeszközök

Természetesen léteznek olyan vágykeltők, amiért tenni kell. Egy érzéki erotikus masszázs, vagy egy fülledt tánc, vagy akár a több ezer féle segédeszköz, mind mind lehet vágykeltő, nem beszélve a gyógyszerekről, melyek hatása laboratóriumi körülmények között tesztelt, és ellenőrzött.

Szerintünk semmi szükséged gyógyszerekre: ha egy ilyenben jelensz meg, szerinted mi fog történni?   Testharisnyákat ide kattintva találod

 

Szexi fehérneműk

Az a fontos, hogy ha csökken a vágy, nézz szembe a problémával, merd észrevenni, merd kimondani és találd meg azt a megoldást, ami mindenkinek a leghasznosabb.

Dobd fel a szeretkezéseket álom fehérneművel: Fehérneműkért katt ide

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Google+