Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Blog

Leírásokkal segítünk bemutatni a fehérneműket és hasznos tanácsokat adni a választásához.
 

Ha csökken a vágy!

Ha csökken a vágy

Ha úgy érzed, hogy csökkent a szexuális vágyad, kicsit ellaposodott a kapcsolatotok, sokkal kevésbé kívánod a szeretkezéseket, igazából nincs gond. Sőt, tudd, hogy nem vagy egyedül a problémával, hiszen számtalan párkapcsolatban, vagy házasságban előfordul, és  - szinte mindig - van megoldás visszahozni a vágyat. Hiszen a tűz ott szunnyad benned.

Mindenkinek van kedvenc, de vállalhatatlan hálóinge. Ez az, amelyiket legalább öt éve hordasz, kicsit kinyúlt, itt ott vesztett a színéből, és bár minden mosáskor megfogadtad, hogy kidobod, eddig mégsem tetted meg.  Segítünk tőle megszabadulni. Összegyűjtöttünk neked 5+2 érvet, miért fontos a szexi hálóing.

Hogyan találd meg az álommeltartód!

Hogyan találd meg az álommelltartód!

 

A melltartógyártók szerint a nők 80%-a nem a méretének megfelelő meltartót viseli. Egy jól megválasztott melltartó szó szerint , ez  hihetetlen, de így van képes megváltoztatni az életünket.

Hogyan? Az ideális melltartó tökéletesen illeszkedik a testünkre, kényelmes, ami ugye nagyon fontos a mindennapi viselés során. A hétköznapokon is viselhetünk szép fehérneműt, ez magabiztossá tesz, ami meglátszik rajtunk.

5 Női fehérnemű amit imádnak a férfiak

A fehérnemű ugyanúgy sokat elárul viselőjéről, mint a felette viselt ruha; a különbség mindössze annyi, hogy előbbi jóval kevesebbszer vagy legalábbis kevesebbeknek árulkodik… Ha a hölgyek szeretnének partnerük kedvében járni, az alábbi 5 darabot mindenképp érdemes beépíteniük a ruhatárukba.

Google+