Termékek Menü
   

5+2 érv a szexi hálóingért

Mindenkinek van kedvenc, de vállalhatatlan hálóinge. Ez az, amelyiket legalább öt éve hordasz, kicsit kinyúlt, itt ott vesztett a színéből, és bár minden mosáskor megfogadtad, hogy kidobod, eddig mégsem tetted meg.  Segítünk tőle megszabadulni. Összegyűjtöttünk neked 5+2 érvet, miért fontos a szexi hálóing.

1: Felejtsd el a hálóingkatasztrófát

Lehet, hogy nagyon erős mondattal kezdünk, de a Miki egeres, Garfieldos, ocelot mintás, vagy egyszínű pamut hálóingek: hálóingkatasztrófák. Nagyjából annyira vagy bennük szexi mintha a pasin egy harisnya lenne, mikor befekszik melléd az ágyba. Gondolkodj pasifejjel: ha feléd fordul az ágyban, miben látna szívesebben: egy Garfieldos pamutzsákban, vagy például ebben?

 

2: 30%-kal nagyobb magabiztosság

Nemrég készült egy felmérés Amerikában, amiből az derült ki, hogy a nők (csajok) nagyjából 30%-kal érezték magukat magabiztosnak, szexibbnek egy csábító, szép, szexi hálóingben, mint azok a nők akiknek egy unalmas pizsit kellett viselniük. Képzeld el, hogy mit szólna a pasid (férjed, barátod, szeretőd), ha ma ebben a szuper szettel lepnéd meg?

3: Sokkal több, érzékibb, vadabb szeretkezés

A férfiak vizuálisak: minél kevesebb, minél szexisebb ruha van egy nőn, minél jobban kiemeli a nő a szépségét, a férfiak annál érdeklődőbbek, annál jobban megmozgatja a fantáziájukat. Elképesztően fura, szinte érthetetlen, hogy sok nő az utcán, ismeretlen pasiknak nem csak megmgmutatja, hanem ki is használja  a szépségét, szexisen öltözködik: este az ágyban viszont nem figyel erre. Pedig egy szexi hálóinggel könnyedén fel tudod turbózni a szexuális életeteket. Úgy is mondhatnánk, ha több törődést, szeretkezést, kényeztetést, szeretnél, vess be egy szuper hálóinget. Ez a hálóingünk például mindenkinek jól áll:

4: Lehet, hogy a szuperszexi hálóing olcsóbb?

Valamiért sokan azt gondolják, hogy a szuperszexi hálóingek drágábbak, mint például egy Miki egeres cucc. (Bocs, nem tudunk lekattanni arról, hogy van, aki egy nagy egérnek öltözve megy aludni a párja mellé). Ez nem igaz. Csukd be a szemed, gondolj egy extra szép, csupacsipke vagy szatén, szexi, testhez simuló, vágykeltő, hálóingre, és gondolj egy összegre. Megvan? Akkor kattints, és nézd meg valójában mennyibe kerül. Biztosan meg fogsz lepődni:  Babydoll árakért kattinnts ide 

5: Tévhit, hogy csak a tökéletes nőknek áll jól

Ha nem vagy Barbie baba (egyébként ha Barbie baba élne, hasonlítana egy UFO-ra, mert 245 centi magas lenne, 52-es lábakkal, 160-as cicikkel, szóval kizárt, hogy Barbie baba akarsz lenni), attól még eszméletlen jól fog állni rajtad egy szexi hálóing. Ne feledd, hogy a pasit kétszeresen is manipulálod: egyrészt magabiztosabb vagy (tudod a +30%), másrészt minél kevesebbet takar valami, annál jobban akar téged.

6: A ruha öltöztet

Utoljára hagytuk a legszexibb érvünket: a ruha, mint tudjuk, öltöztet. Egy szexi hálóingben nem csak csinosabb, kívánatosabb leszel, nem csak jobban érzed magad, és magabiztosabbá tesz: hanem úgy is fogsz viselkedni. Ha a világon semmi más értelme nem lenne, és ha 50 000 forintba kerülne, akkor is ki kell próbálnod, milyen az, amikor egy extra szép cuccban libbensz be a pasi mellé az ágyba. Szerinted, mennyi ideig lesz rajtad például ez a puha anyagú, több részes, piros-fekete, csipkecsoda (ami ráadásul csak 6890 Ft):

Kattints ide, és nézz szét, összeszedtük neked egy helyre az összes szuper hálóingünket: 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Google+